El Patge Carter visita a casa més d’un centenar de nens i nenes

Cap de setmana de moltes emocions i il·lusió a Riells i Viabrea perquè entre dissabte i diumenge, un Patge Carter dels Reis Mags de l’Orient ha visitat a casa seva 112 nens i nenes d’entre 3 i 10 anys.

El Patge Carter de Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyat d’uns ajudants, ha recorregut tot el municipi, durant tota la jornada, per a recollir la carta dels infants i nens i nenes riellencs i riellenques, aplicant els protocols de seguretat i d’higiene necessaris per a la pandèmia. El Patge ha saludat a les famílies i els ha deixat un detall.

Per a poder rebre la visita del Patge Carter i els seus ajudants, les famílies han hagut de sol·licitar prèviament la visita a l’àrea municipal de Joventut.

A tres setmanes per l’arribada de Ses Majestats, petits i grans s’han assegurat que les seves il·lusions i desitjos arribaran directament a Ses Majestats, que ja estan en camí, en un any molt diferent i especial.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Riells i Viabrea la nit del 5 de gener, però a causa de les restriccions per la Covid19, serà una nit de Reis atípica.

Els nens i nenes que vulguin, el pròxim 23 de desembre, també podran preparar el seu fanalet perquè l’Ajuntament ha organitzat un taller al Centre Cultural amb limitacions d’aforament i prèvia inscripció.

 

  Imatge