Riudellots celebra la festivitat de Sant Esteve amb un concert

Els músics de la Principal de la Bisbal han amenitzat la tarda de Sant  Esteve amb un repertori de cançons que ha complagut a tots els espectadors i espectadores que han assistit al concert organitzat per la regidoria municipal de Cultura en honor del patró de la vila.

El consistori havia programat un parell de sessions. Però, finalment, no s’ha dut a terme la sessió del vespre perquè no s’havien venut suficients entrades per fer dues funcions i s’ha unificat la vetllada en una única sessió de tarda.

El concert ha començat a les sis de la tarda i per accedir a la Sala d’Actes s’han seguit totes les mesures de seguretat i d’higiene per a contenir la propagació de la Covid-19 com l’assignació de seients numerats donant prioritat en els veïns i veïnes de Riudellots, portant la mascareta durant tot el concert o restringint al 50% l’aforament de la Sala d’Actes, en compliment de les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya durant les Festes.

Les famílies que han volgut també han pogut fer la seva aportació econòmica per a la Marató de TV3.

Aquest any, a causa de la pandèmia, s’ha modificat el format de la Diada de Sant Esteve perquè, per exemple, no s’ha pogut celebrar el ball, i també s’ha buscat un emplaçament diferent.

 

  Imatge