Cat Klezmer Trio estrena un Sona Amer en format Covid-19

Amb les primeres hores del nou any, ha tornat a la cartellera cultural de la Selva un dels cicles musicals més destacats: el Sona Amer.

L'Ajuntament d'Amer i Idea Associació Cultural han preparat una programació ambiciosa i eclèctica, on prima l'excel·lència, i adaptada en els protocols relacionats amb la pandèmia i restriccions en l’aforament del Teatre El Casal.

L'estrena ha anat a càrrec de Cat Klezmer Trio. Xavi Pendón en el clarinet i tenora, Xavi Torras a la guitarra i Joni Aldunate en el contrabaix, han proposat en el públic que s’ha acostat en el Teatre El Casal d’Amer, "Una Volta al Món en 80 minuts", així també s'anomena l'espectacle, en un format íntim i explosiu que recorre algunes de les cançons més representatives de la música Klezmer, un gènere musical carregat d’història.

Si la situació sanitària ho permet, el Sonar Amer 2021 es prolongarà fins a l’11 d’abril amb la participació de set destacats artistes i conjunts.

El Sonar Amer l’organitzen entre Idea Associació Cultural i l’Ajuntament d'Amer amb el suport de la Diputació de Girona, Joventuts Musicals de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

 

  Imatge