Les famílies de Riudellots reben a Ses Majestats des de casa

Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a Riudellots de la Selva a mitja tarda amb les seves carrosses i acompanyats dels seus patges i regals.

Però la pandèmia i les restriccions, ha obligat les famílies a seguir la cavalcada des de casa.

L’Ajuntament i la comitiva reial van decidir mantenir la cavalcada i adaptar-la a les circumstàncies actuals.

Per això, el recorregut de Ses Majestats ha estat més llarg que altres anys perquè petits i grans poguessin veure a Melcior, Gaspar i Baltasar sense sortir de casa. Aquest any, l’emoció de saludar-los i esperar-los amb el fanalet s’ha viscut en els balcons, les terrasses i finestres.

Pels veïns i veïnes de Torreponsa, Can Calderó, l’Hostal Nou, de la Pequenya, Can Buixó, del Regàs, de l’Estació i del carrer Cellera s'han habilitat uns espais concrets a peu de carrer dins el nucli urbà amb autorització prèvia.

La comitiva reial ha estat acompanyada pels Vigilants Municipals que han donat missatges a la població i han vetllat pel compliment de les normes de seguretat.

Els Reis han arribat a dos quarts de sis de la tarda des del sector de Mas Joals i des de les cinc, l’Ajuntament ha demanat que no se circulés amb vehicle pels carrers per a no obstaculitzar el pas de la Cavalcada.

El format de la festa i les restriccions per la Covid-19 ha fet que els Reis no hagin pogut repartir caramels ni joguines. Tampoc s’ha fet la tradicional xocolatada.

 

  Imatge