Els Reis d’Orient han arribat a Riells i Viabrea en tren i carrosses

La màgia i la il·lusió han tornat a ser les protagonistes de la Nit de Reis a Riells i Viabrea.

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la població cap a mitja tarda i, gràcies a la seva màgia, han celebrat dues cavalcades simultàniament per arribar a moltes més zones del municipi i així limitar la mobilitat de les famílies i evitar les aglomeracions d’altres anys.

Petits i grans, amb el fanalet encès per a guiar el camí dels Reis, han rebut a la comitiva reial a peu de carrer i des de balcons i finestres.

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat al municipi a dos quarts de sis. A partir d’aquesta hora, han desfilat per la Batllòria, Júnior Park, Can Plana, El Barri de l’Estació, Residencial Riells 1, Sant Llop, Can Salvà, Ordenació, Can Salvà Petit i Alba de Liste.

Un parell d’itineraris diferents i cronometrats per conèixer amb antel·lació l’hora de pas de la cavalcada a cada zona, on els Reis ho han pogut llençar caramels a causa de les restriccions de la Covid-19, però han saludat i repartit alegria i joia a cadascuna de les famílies riellenques.

Melcior, Gaspar i Baltasar tampoc han pogut celebrar la tradicional recepció a les famílies, però han deixat caramels i regals a  l’escola i a la llar d’infants perquè els nens i nenes els trobin a les seves escoles a partir de l’11 de gener, quan està prevista la tornada a l’activitat docent després de les vacances de Nadal.

L’Ajuntament de Riells i Viabrea i Ses Majestats també han agraït la participació del Club Riells i Viabrea i ADF en el dispositiu de la cavalcada.

 

  Imatge