Ensemble O Vos Omnes homenatja a Josquin Desprez

El Teatre El Casal d’Amer ha acollit, aquest diumenge, el segon concert del cicle musical Sonar Amer.

L’Ensemble O Vos Omnes, únic en la seva especialitat, és un cor a cappella format per sis veus amb Xavier Pastrana a la direcció. Amb poc temps, la formació ha esdevingut un dels grups vocals de música antiga amb més projecció de Catalunya.

El públic d’Amer ha viscut una experiència commovedora i propera, que posa en contacte la música dels segles quinze i setze amb la nostra realitat, a través del projecte ‘Josquin&Sax’ que fusiona sis veus masculines, el talent i la improvisació del saxofonista Gerard Marsal i la sensibilitat i elegància de Xavier Pastrana, per a retre homenatge en el compositor francoflamenc, del qual aquest 2021 es commemoren 500 anys de la seva mort.

El Sonar Amer 2021 continuarà el pròxim 7 de febrer, a les sis de la tarda, amb un viatge musical de la mà del baríton, Ferran Albrich, i el pianista, Jordi Farran, amb un concert que es titula ‘De Beethoven a Strauss, de Barcelona a París’.

El cicle musical s’allargarà fins al mes d’abril, si la pandèmia ho permet, amb una programació de set concerts. Les entrades es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament d’Amer o per internet a idea.entradium.com.

 

  Imatge