L’Arbucienca Trinitat Rossell rep la segona dosi de la vacuna de la Covid

L’Arbucienca Trinitat Rossell, que el pròxim 24 de maig farà 106 anys i és la persona de més edat d’Arbúcies, ha rebut la segona dosi de la vacuna de la Covid.

Aquest divendres a mig matí, personal sanitari especialitzat en l’administració de la vacuna, s’ha desplaçat fins a la residència Casa de Repòs per a posar en els residents i personal del centre la segona dosi de la vacuna de Pfizer, d’acord amb el protocol que se segueix en el procés de vacunació. La immunitat l’assoliran set dies després d'haver rebut la segona dosi. En total s’han administrat una seixantena de dosis.         

Rossell també ha rebut, per sorpresa i respectant tots els protocols de seguretat, la visita de la seva filla, Silvia Cucarella, qui s’ha mostrat molt contenta de poder veure personalment a la seva mare. A causa de la situació sanitària, només poden mantenir el contacte a través del telèfon.                               

També ja tenen plans per quan la Trinitat pugui sortir de la residència.

Per a la Trinitat Rossell aquesta no és la primera pandèmia que viu. Gràcies a la seva longevitat, quan era petita, ja va viure la grip espanyola, entre els anys 1918 i 1920. I també la Guerra Civil i la primera i la segona Guerra Mundial.

 

  Imatge