Concurs de Disfresses en línia per celebrar el Carnaval a Riells i Viabrea

L’Ajuntament de Riells i Viabrea fa una crida a tota la població perquè participi en el Concurs de Disfresses de Carnaval.

Enguany, s’ha dissenyat una programació alternativa, adaptada a la realitat de la  pandèmia, per mantenir viu l’esperit de la festa però evitant les activitats multitudinàries i les aglomeracions d’altres anys.

El format en línia del concurs permet garantir la seguretat i el compliment de les mesures restrictives derivades de la COVID-19.

L’organització va a càrrec de les regidores de Festes i Joventut i poden participar-hi totes les persones empadronades al poble de més de 3 anys o els infants, nenes i nenes i joves que estan escolaritzats en els centres d’educació de la vila, encara que no estiguin empadronats.

Per participar en el concurs, la data límit és el dimecres, 10 de febrer. Per apuntar-se cal omplir un formulari que es pot trobar a la web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

S’han creat quatre categories diferents: Infantil de 3 a 11 anys; Junior de 12 a 18 anys; Sènior de més de 19 i Grupal, obert a qualsevol edat i un màxim 6 persones.

Els participants de cada modalitat opten a un val regal de 75 euros.

El jurat valorarà totes les propostes i, el divendres 12 de febrer, a través de les plataformes digitals del consistori com l’Instagram, es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores de cada categoria.

 

  Imatge