Gran èxit del servei municipal de Whatsapp de Riells i Viabrea

L’Ajuntament de Riells i Viabrea va posar en marxa del servei municipal de Whatsapp el mes de setembre de l’any 2018.

Més de dos anys i mig després, una part molt important de la població s’ha donat d’alta en el servei per a conèixer de primera mà tota l’actualitat del municipi.

El sistema de missatgeria de l’Ajuntament de Riells i Viabrea té com a finalitat emetre informació institucional i de servei així com d’incidències i emergències en temps real.

El consistori envia els missatges els dilluns i dimecres entre les nou del matí i la una del migdia, tret de situacions extraordinàries que requereixen enviar-los fora de les hores i dies establerts.

Els usuaris i usuàries no poden contestar ni interactuar entre si i el servei tampoc substitueix els tràmits ni les notificacions oficials, que cal seguir fent directament amb l’Ajuntament.

L’ús de les dades personals és confidencial per a preservar la intimitat dels usuaris.

El consistori es mostra molt satisfet amb la bona acollida que té el servei i segueix treballant per arribar a tota la població a través d’una de les plataformes de missatgeria més populars.

El procés per donar-se d’alta en el servei és molt senzill. Només cal omplir un formulari de registre en el web municipal introduint els noms i cognoms, número de telèfon, el DNI i autoritzant a l'Ajuntament l’ús de les dades personals per afegir-les a la llista de distribució del whatsapp municipal.

 

  Imatge