Pelegrinatge musical amb l’Orquestra Mioritique en el Sona Amer

El festival Sona Amer ha viscut, aquest diumenge, un viatge meravellós i vibrant per la música i la cultura de diferents països.

L’energia, l’esperança i l’emoció de la dotzena de músics de l’Orquestra Mioritique, sota la direcció d’Ionut Podgoreanu i les composicions de Dan Turcanu, ha trencat qualsevol confinament territorial per viatjar des de la Xina fins a Europa, resseguint el folklore de la famosa ruta comercial de la seda i fent glopets de la millor música tradicional i folk de diversos països i continents.

El públic s’ha contagiat des del primer moment de la frescor de la formació que està formada per membres de l’Orquestra Gran Teatre del Liceu de Barcelona de les seccions de corda, vent i percussió, i que ells també defineixen com un grup d’amics de diferents països que han decidit plantar cara en els temps difícils que vivim amb un projecte engrescador i extraordinari que transmeti noves experiències i la descoberta d’altres identitats culturals.

Pel director de la formació, Ionut Podgoreanu, ha estat la cinquena vegada consecutiva que participa en el Sona Amer.

Amb l’actuació d’aquest cap de setmana, el Sonar Amer supera l’equador de la seva programació que s’allargarà amb tres propostes més fins a l’abril, la pròxima el 7 de març amb la companyia La Minimíssima.

 

  Imatge