Guitarpiano Duo estrena l’Arbsons 2021 d’Arbúcies

El duet instrumental, Guitarpiano Duo, vells coneguts del cicle musical d’hivern d’Arbúcies, han estrenat, aquest diumenge a la tarda, l’Arbsons 2021.

Una cita musical ineludible amb els grups i artistes de la població i propostes de referència en l’oferta musical del país que, enguany, a causa de la pandèmia, s’ha reduït a un parell d’actuacions concentrades en el mes de març.

D’altra banda, l’actuació d’aquest diumenge ha estat molt especial perquè el públic ha pogut escoltar per primera vegada la peça “Els Trobadors d’Arbúcies” que el compositor Jordi Vilaprinyó ha dedicat a Guitarpiano Duo de Lali Vives i Joan Furió, que van decidir formar el duet l’any 1999, enfocant el seu repertori en la música del segle passat i l’actual.

El públic del teatre de La Llar de Jubilats han pogut gaudir del duet de piano i guitarra interpretant cançons de llegendes i tradicionals catalanes.

La segona cita amb l’Arbsons serà el 21 de març a les sis de la tarda amb el recital “Elles” a càrrec de la gran promesa de la lírica catalana, la soprano Mireia Tarragó, i l’acompanyament en el piano de Carmen Santamaría. Després del concert, s’ha previst una xerrada amb una petita actuació artística de l’Associació Free Art.

Les entrades es poden aconseguir a un preu de cinc euros a la plataforma de venda d’entrades Codetickets o a la Gabella.

 

  Imatge