Tret de sortida del campionat de Catalunya EcoExtreme a Santa Coloma

L’esplanada de Farners, ha estat l’escenari, aquest cap de setmana, de la primera prova de cotxes teledirigits del Campionat de Catalunya de RC Crawler amb la participació d’una setantena de pilots.

La capital selvatana ha estat la primera de les cinc seus on es disputarà la tercera edició del campionat. Fins al novembre, s’han previst proves puntuables a poblacions de les quatre demarcacions catalanes.

L’organització del certamen a les comarques gironines ha anat a càrrec de l’entitat RC Crawlers Costa Brava i la competició es divideix en quatre categories -extreme, advance, junior i femenina- on els i les participants han de demostrar la seva habilitat competitiva conduint vehicles d’escalada, i superant obstacles en espais tipus tot terreny amb els seus cotxes a control remot 4x4.

La carrera consta de vuit zones que els participants han de completar en un temps màxim. Un cap de setmana sencer per veure en acció els millors pilots d’aquesta categoria lluitant per apoderar-se del títol més important.

Entre dissabte i diumenge s’han combinat sessions d’entrenament i competició.

Els premis consisteixen en copes entre els primers tres classificats per categoria i prova, i premis en la classificació final en cada modalitat un cop s’hagin disputat totes les proves del campionat.

 

  Imatge