Quim Torra i Pla presenta a Santa Coloma ‘Les hores greus’

Amb tot l’aforament complet des de feia dies, Quim Torra i Pla, el 131è president de la Generalitat de Catalunya, aquest dissabte al migdia ha presentat a l’Auditori de Santa Coloma de Farners, el seu llibre ‘Les hores greus. Dietari de Canonges’ de l’editorial Símbol Editors.

En format de dietari íntim, Quim Torra, narra sense embuts, dia a dia, hora a hora, com va viure l’esclat de la pandèmia a Catalunya entre el 15 de març i el 30 d’abril de l’any passat, període durant el qual també va estar sol i confinat, malalt de Covid, a la Casa dels Canonges, l’espai adjacent al Palau de la Generalitat, on el president té les seves dependències.

Torra es mostra molt content de la bona acollida que ha tingut el primer volum del seu 'Dietari de Canonges' que va sortir a la venda l’11 de març.

En la  presentació de Santa Coloma, Quim Torra ha estat acompanyat de Pilar Solé i Antoni Solà. La presentació farnesenca ha tingut una significació especial perquè Quim Torra té importants arrels familiars a Santa Coloma des del segle divuit i, a finals de l’any passat, el consistori va nomenar-lo fill adoptiu del poble.

                      

 

  Imatge