“Elles” tanca els actes del Dia Internacional de les Dones a Arbúcies

La soprano tarragonina, Mireia Tarragó, i la pianista de Cantàbria, Carmen Santamaria, aquest diumenge a la tarda, han preestrenat el recital ‘Elles’ en el teatre de la Llar de Jubilats d’Arbúcies, dins el cicle Arbsons.

La càlida veu de Tarragó, que a finals de l’any passat va ser premiada en el concurs El Primer Palau del Palau de la Música i la magnífica interpretació de Santamaría que des de l’any 2001 ha actuat a sales i fundacions d’Europa i Mèxic així com diversos festivals de prestigi han conquerit al públic arbucienc.

La publicació del seu primer disc conjunt s’ha solapat amb la preparació de la cita d’aquest diumenge a Arbúcies.

Per tancar la vetllada, dues representants de l’Associació de Dones d’Arbúcies han llegit poesia a partir d’un taller creatiu poètic en el qual han participat i que promogut l’Associació Free Art amb l’objectiu que el recital ‘Elles’ es vagi nodrint i incorpori les aportacions del teixit social dels municipis per on passi la gira.

D’altra banda, el diumenge, 28 de març, l’Ajuntament d’Arbúcies, per commemorar el Dia Mundial del Teatre, també ha programat l’obra ‘La Porta Oberta’ de la companyia Teatre de Cambra, una comèdia negra que es mou en la frontera de la compassió i el xantatge emocional.

Les entrades ja es poden comprar a la plataforma Codetickets o a la Gabella.

                   

 

  Imatge