Carola Ortiz estrena en el Sona Amer ‘Pecata Beata’

La cantant, compositora i clarinetista egarenca, Carola Ortiz, ha actuat, aquest diumenge a la tarda, en el Teatre El Casal d’Amer dins el cicle musical Sonar Amer.

El públic del festival ha estat el primer de les comarques gironines en escoltar en directe el seu nou treball discogràfic ‘Pecata Beata’ que sortirà a la llum el 8 d’abril i del qual ja n’ha presentat el senzill ‘La Rosa als Llavis’ un homenatge a l’obra que Joan Salvat-Papasseit va publicar l’any 1923.

En el disc, el tercer com a compositora, Carola Ortiz, musica un recull de poemes de diverses escriptores de la literatura catalana com Víctor Català, Mercè Rodoreda, Montserrat Abelló o Anna Gual i “Perquè has vingut”, els vuit versos decasíl·labs, de rima assonant i octava clàssica de Joan Salvat-Papasseit, l’únic poema d’un home que inclou ‘Pecata Beata’

Un concert amb essència femenina, sons mediterranis i estil contemporani.

Carola Ortiz ha estat acompanyada de reconeguts músics reconeguts, guardonats internacionalment. El contrabaixista Pau Lligadas, la violoncel·lista Sandrine Robilliardha, el guitarrista, Pau Figueras, que ha col·laborat amb Alejando Sanz, i la percussió de Marcelo Woloski, premiat amb un parell de Grammys, han embolcallat a Ortiz durant l’actuació d’Amer.

Amb el concert d’aquest diumenge, el Sona Amer entra a la recta final d’aquesta temporada que s’acabarà l’11 d’abril amb un concert de Queralt Albinyana Blues Trio i versions de Blues en format acústic.

Les entrades es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament d’Amer o per internet a idea.entradium.com.

                   

 

  Imatge