Contes picantons i tast de vins a la Biblioteca de Riudellots

Dins la programació de sessions de contes per a totes les edats que organitza al llarg de l'any la Biblioteca Anna Nadal i Serra de Riudellots de la Selva, aquest dijous al vespre, s'ha dut a terme una sessió dirigida al públic adult.

Una vetllada d'històries picantones que ha narrat Mònica Torra, actriu i narradora professional, entre altres facetes, on experimenta amb la fusió de música, vocabulari eròtic, boleros i cuplets, amors impossibles o figues i pebrots que somien en l'adulteri, per a crear una sessió d'una hora de durada carregada de diversió, sensualitat i emoció i que fa volar la imaginació del públic.

L’espectacle s’ha maridat amb un tast de vins a càrrec del celler La Vinyeta de Mollet de Peralada, a l'Alt Empordà, que pertany a la denominació d'Origen Empordà i l'Associació Catalana de Sommeliers va escollir-lo Millor Celler 2018.

Des de l'any 1991, la Biblioteca Anna Nadal i Serra ha esdevingut un espai transversal i dinamitzador de la cultura, la informació, el pensament i el coneixement, amb la celebració d'una gran quantitat d'activitats al llarg de l'any per arribar a usuaris i usuàries de totes les edats i amb serveis a l'abast de tothom.

La vetllada d'aquest dijous, que ha tingut una molt bona assistència de públic, s'ha dut a terme aplicant totes les mesures Covid.

                      

 

  Imatge