Arbúcies commemora el Dia Mundial del Teatre

El teatre de La Llar de Jubilats d’Arbúcies ha celebrat, aquest diumenge a la tarda, el Dia Mundial del Teatre que se celebra des de l’any 1961, cada 27 de març, per posar en relleu què representa la cultura del teatre arreu del planeta.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament arbucienc ha programat l’obra ‘La Porta Oberta’ de la companyia Teatre de Cambra.

Amb una taula i dues cadires a l’escenografia i un parell d’actors en el repartiment, Edu Gibert i José Baron, interpretant un text escrit pel mateix Baron, la història transporta en el públic a l’escenari d’una comèdia negra que es mou en la frontera entre la compassió i el xantatge emocional, on el natural i el grotesc es donen la mà i on l’amabilitat i l’empatia no són sempre la millor opció.

Un Dia Mundial del Teatre que, des de l’inici de la pandèmia, encara pren més sentit que mai per les dificultats que passa el sector.

L’obra s’ha allargat pràcticament una hora i ha posat punt final a un mes de març molt intens, culturalment parlant, amb la programació de l’Arbsons i un parell d’espectacles teatrals.

Durant el mes d’abril, si l’evolució de la Covid i les restriccions ho permeten, Arbúcies celebrarà la Setmana Cultural de Sant Jordi i s’ha ajornat la Jornada de Recreació Històrica del Combat d’Arbúcies d’enguany, previst pel cap de setmana següent a la Setmana Santa.

                      

 

  Imatge