La Cobla Flama de Farners presenta a Santa Coloma el disc dels 40 anys

Coincidint amb el quarantè aniversari de l’agrupació i de la proclamació de Santa Coloma de Farners com a ciutat pubilla de la sardana, la Cobla Flama de Farners ha actuat a l’Auditori per presentar el disc commemoratiu de quatre dècades en escena interpretant sardanes, danses tradicionals, acompanyant esbarts, oferint concerts, animant cercaviles o creant projectes innovadors.

La Cobla Flama de Farners es va fundar l’1 de març de l’any 1981 i es va presentar públicament al cap de poques setmanes, el 5 d’abril, en el decurs dels actes de proclamació de la capital selvatana com a ciutat pubilla de la sardana.

Aquest Divendres Sant, a mitja tarda, els dotze músics que conformen la formació han compartit amb el públic farnesenc el seu treball discogràfic i diverses estrenes.

L’alcaldessa, Susagna Riera, ha destacat el caràcter musical de la ciutat i el seu estret lligam amb el món sardanista i la musica tradicional del país.

L’Ajuntament també ha col·laborat en l’edició del disc que es pot aconseguir, físicament, a les actuacions i a través dels membres de la cobla o  es pot descarregar a través de les principals plataformes de música d’internet.

                      

 

  Imatge