El guitarrista Joan Furió Vivas delecta en el públic d’Arbúcies

El músic, Joan Furió Vivas, aquest diumenge a la tarda, ha actuat en el Teatre de la Llar de Jubilats del municipi.

De família de músics i nascut l’any 1999, es va iniciar en la música i la guitarra clàssica de ben jove, fa més de 16 anys.

El jove artista ha cursat estudis de grau professional de música en el Conservatori Municipal de Barcelona amb el seu pare, el professor Joan Furió Navarro, i s’ha format en el Conservatori Superior del Liceu. Actualment, està realitzant un grau superior d’interpretació a la Guilldhall School of Music and Drama a Londres. Una formació que compagina amb estudis de Geografia a la Universitat de Barcelona.

També ha ampliat la seva experiència musical assistint a cursos i festivals de guitarra nacionals i internacionals al costat de guitarristes de reconegut prestigi.

Ha actuat com a solista amb grups de cambra i com a membre de l’Orquestra Jove de la Selva, on va exercir de director de l’ensemble de guitarres, i amb formacions de l’Estat, Alemanya, Portugal, França o Regne Unit.

Una brillant trajectòria que li ha merescut una menció d’honor en el Concurs d’Interpretació del Conservatori Isaac Albéniz de Girona o els Premis d’Honor d’Interpretació del Conservatori Municipal de Música de Barcelona en la modalitat de cambra i solista.

Aquest diumenge a la tarda, Joan Furió Vivas, ha delectat en el públic arbucienc i d’arreu de la comarca amb peces de Bach, Giuliani, Villa-Lobos i Dodgson.

La vetllada s’ha emmarcat en l’atapeïda agenda cultural que programa l’Ajuntament d’Arbúcies per acostar al públic de la població i comarcal propostes de la millor qualitat, donant suport en el talent local i convidant a formacions catalanes de reconegut prestigi.

                      

 

  Imatge