QBlues3 tanca el Sona Amer 2021 amb un balanç positiu del festival

La cantant i actriu, Queralt Albinyana, acompanyada de dos músics veterans de l’escena bluesística, Flavio Rigatozzo (conegut artísticament com Tota Blues) i Martín J. Merino han presentat, aquest diumenge, en el Sona Amer, l’espectacle ‘QBlues3’.

Queralt Albinyana Blues Trio ha proposat en el públic que ha assistit en el concert, en el teatre del Casal d’Amer, un viatge per la història del blues amb un repertori sobretot centrat en les cantants i compositores del gènere.

Un projecte nascut l’any 2019 on van engrunant versions del blues en format acústic i cada versió amb el toc personal de Queralt Albinyana, una de les veus de Blues del país més aclamades, i la sublim actuació de Tota i Merino.

Queralt Albinyana Blues Trio ha posat el punt final a una edició amb set vetllades musicals, d’estils molt diversos, sempre primant la qualitat i la presència de formacions de primer nivell i amb sessions adaptades a les mesures anti-Covid.

El Sona Amer va començar després de Nadal amb la voluntat, un any més de contribuir en el desenvolupament econòmic, esdevenir un fet diferencial en el territori i fer palès el compromís de la vila amb el sector cultural que ho està passant malament a causa de la pandèmia.

                      

 

  Imatge