Descobrir l’univers en família sense moure’s de la Biblioteca de Riudellots

Petits i grans han viscut, aquest divendres, una experiència espacial que els ha ajudat a entendre millor el funcionament de l’univers. Sense sortir de la Biblioteca Anna Nadal i Serra de Riudellots de la Selva, s’han convertit en astronautes per a conèixer les característiques del món, el cosmos, les estrelles, els planetes i el nostre sistema solar. Un ascens a l’espai que han fet a bord del Planetari Mòbil de l’empresa Cel Obert.

Per grups i complint les mesures anti-Covid, les famílies han anat accedint a l’interior de la cúpula inflable.

Un cop dins, ha començat un emocionant espectacle d’astronomia i ciència que fusiona l’entreteniment i la pedagogia. La projecció de les imatges en 360° a la pantalla semiesfèrica, amb tecnologia d’última generació en imatge i so, l’ha convertit en una aventura molt immersiva que no ha deixat a ningú indiferent.

Amb els ulls clavats a la pantalla en tot moment, els petits i grans astronautes han tornat a la Terra amb un munt de nous coneixements.

Un viatge a l’espai que s’emmarca dins l’atapeïda galàxia d’activitats que organitza la Biblioteca Municipal al llarg de l’any per a tota mena de públics.

Dins la programació d’activitats infantils, fins al mes de juliol, ja estan previstes diverses Hores del Conte, tallers i un espectacle de màgia familiar.

                      

 

  Imatge