Marcel Tomàs & Cascai torna a Santa Coloma amb ‘Un tal Shakespeare’

Marcel Tomàs & Cascai Teatre han tornat a l’Auditori de Santa Coloma de Farners, aquest dissabte a la tarda, per presentar el seu darrer èxit ‘Un tal Shakespeare’, el dinovè espectacle que Marcel Tomàs realitza amb Cascai.

Un xou inspirat en el món del gran geni anglès on Marcel Tomàs i Toni Escribano fan petar de riure en el públic.

Marcel Tomàs transporta als temps moderns algunes de les icones i textos shakespearians en un espectacle hilarant que fa que l’espectador es diverteixi i sorprengui constantment amb situacions inversemblants carregades de bon humor, però també amb petits discursos savis i punyents que mostren les contradiccions més humanes.

L’obra ‘Un tal Shakespeare’ va ser engendrada en ple confinament per la pandèmia i és tota una lliçó sobre com enfrontar els contratemps i les tragèdies de la vida amb un somriure i una actitud creativa per sortir del pas.

Un muntatge fet a mida de Marcel Tomàs, que entre i surt de l’escenari com i quan vol i tan aviat recita un fragment del poeta, actor i dramaturg,  com resolt problemes quotidians que sorgeixen a l’escena.

Marcel Tomàs es pregunta en un moment de l’obra: Si Shakespeare estès viu de què parlaria? I la resposta és...

La programació de l’Auditori, amb propostes de primer nivell, continuarà el pròxim 24 d’abril amb l’espectacle musical ‘El Relat de Lilit’ a càrrec de Mariona Ribas i Nil Verdú o el concert de Núria Graham, l’1 de maig, inclòs en els actes del 8è Mercat de les Herbes.

                      

 

  Imatge