250 persones al concert de Suu a Riudellots

Amb aforament limitat i aplicant totes les mesures anti-Covid, aquest diumenge al migdia, la Plaça de l’Ajuntament ha estat l’escenari del Concert de Primavera de la cantautora barcelonina, Suu.

En temps de pandèmia, la logística ha estat molt diferent en els concerts d’abans de la Covid. El públic ha hagut de portar l’entrada comprada de casa deixant les seves dades personals en el moment de fer la compra en línia o a la Casa de Cultura, s’ha establert un màxim de cinc persones per grup, s’ha pres la temperatura i s’ha donat gel hidroalcohòlic a tothom per rentar-se les mans a l’accés en el recinte i s’ha limitat l’aforament. Tampoc hi ha hagut servei de bar.

Però tot l’esforç ha valgut la pena per passar una estona escoltant en directe a una de les veus catalanes més conegudes entre públic de totes les edats. Els menors de setze anys, han hagut d’assistir al concert acompanyat d’un adult.

La pluja ha fet acte de presència en algun moment del concert i ha obligat a aturar-lo uns minuts.

La cantautora i compositora, Suu, amb només 21 anys, ja és un fenomen arreu del país amb actuacions cada setmana, de punta a punta de l’Estat, per presentar en directe els temes dels dos treballs que ha publicat fins ara ‘Natural’ i ‘Ventura’, el primer l’any 2018 i el segon l’any passat.

Un concert de Primavera que ha organitzat la Comissió de Festes de Riudellots que s’ha mostrat molt satisfeta.

L’esdeveniment també ha tingut el suport de l’Ajuntament.

Amb el concert de Suu, la Comissió de Festes ha donat el tret de sortida a una primavera i estiu carregat de sensacions. Si la normativa ho permet, respectant totes les mesures anti-Covid, a finals de maig, ha organitzat una autocine, a primers de juliol tothom es podrà remullar en un tobogan aquatic i ja han avançat que les nits de juliol i agost seran temàtiques. Una cartellera d’activitats, com diuen des de la mateixa comissió, per passar-ho bomba!

                      

 

  Imatge