Núria Graham actua a l’Auditori de Santa Coloma de Farners

Nuria Graham ha actuat, aquest dissabte al vespre, a l’Auditori de Santa Coloma dins dels actes de la vuitena Fira de les Herbes.

Nascuda a Vic l’any 1996 i amb arrels irlandeses per part de pare i catalanes per part de mare, la cantant d’Osona, que va debutar en el món de la música amb només setze anys, ara es troba de gira dins i fora de l’Estat per presentar el seu darrer treball ‘Marjorie’, que va sortir a la llum l’any passat.

Davant del públic farnesenc, la compositora vigatana, acompanyada de la seva banda, ha presentat temes recents com el senzill “At Last”, que ha publicat aquest 2021, i ha repassat la seva extensa discografia, en català i anglès, seleccionant peces i èxits dels quatre treballs que ha publicat des de l’any 2015 i fins a l’actualitat.

La cita musical de Núria Graham, que s’ha dut a terme complint totes les mesures de seguretat per la Covid-19, ha estat un dels plats forts de la vuitena Fira de les Herbes i una gran oportunitat per escoltar en directe a Santa Coloma una de les veus amb més personalitat i més aclamades del folk-pop del país.

                      

 

  Imatge