2princesesbarbudes presenten ‘La bona vida’ a Santa Coloma de Farners

Les famílies que han assistit, aquest diumenge a la tarda, a l’Auditori de Santa Coloma de Farners han viatjat fins a la prehistòria, concretament, vuit mil anys abans de Crist, a l’etapa del paleolític, per gaudir de l’espectacle familiar i el darrer treball ‘La bona vida’ del grup 2princesesbarbudes.

En aquesta ocasió, la companyia es posa dins la pell dels primers humans per explicar a grans i petits com era la vida i costums dels humans en aquell temps i perquè no volen progressar cap al neolític.

Un espectacle recomanat per a mainada a partir de sis anys i de prop d’una hora de durada on la petita tribu toca instruments petits i de joguina i canten una desena de cançons amb lletres divertides, imaginatives, lliures de moralismes i plenes d’humor com ‘La bona vida’, ‘Tot és fresc’, ‘Sílex’, ‘Parents famosos’ o ‘Mentida’.

Durant el concert, Helena Casas, Marc Marcé, Marc Poch i Toni Vilaprinyós deixen de pedra a tothom amb la seva flota d'instruments: pianets, xilòfons, melòdiques, ukuleles, acordionets, timbals de joguina, una guitarra elèctrica de tres cordes i un baix acústic petit per aconseguir un so més proper al pop.

El disc ‘La bona vida’, l’any passat, va ser guardonat amb el premi Xesco Boix dels premis Enderrock com a millor disc per a públic familiar.

‘La bona vida’ és el quart disc de 2princesesbarbudes i va sortir a la llum l’any 2019 sota el segell discogràfic CK Music.

                      

 

  Imatge