Quim Torra i Pla presenta a Arbúcies ‘Les hores greus’

Quim Torra i Pla, el 131è president de la Generalitat de Catalunya, aquest dijous al vespre, ha presentat a la Sala Daniel Martí de la Llar de Jubilats d’Arbúcies el seu darrer llibre ‘Les hores greus. Dietari de Canonges’ on narra el període de lluita contra la pandèmia que visqué, en bona part, malalt i confinat, a la Casa dels Canonges.

Torra ha estat acompanyat de l’alcalde, Pere Garriga, i del president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes, Lluís Danís. L’acte l’han organitzat entre l’Ajuntament, Símbol Editors i la Xarxa d’Entitats d’Arbúcies.

En format de dietari íntim, Quim Torra i Pla, narra sense embuts, dia a dia, hora a hora, com va viure l’esclat de la pandèmia a Catalunya entre el 15 de març i el 30 d’abril de l’any passat, període durant el qual també va estar sol i confinat, malalt de Covid, a la Casa dels Canonges.

Un llibre escrit amb una prosa directa i sense matisos, d’alt voltatge emocional, que no deixa a ningú indiferent per la seva sinceritat i perquè és la crònica d’unes setmanes molt complexes i crítiques a l’inici de la pandèmia.

L’acte d’Arbúcies forma part de la gira de presentacions que està realitzant Quim Torra arreu del territori català des que l’11 de març va sortir a la venda el llibre.

                      

 

  Imatge