Una cinquantena de nens i nenes descobreixen fauna salvatge

L’Associació Bioeduca, especialitzada en tallers de biodiversitat, ciència natural i sostenibilitat, aquest divendres a la tarda, ha dut a terme en els baixos de l’Ajuntament, un taller toca-toca de fauna salvatge del nostre entorn.

La cinquantena d’infants i nenes i nenes que han participat en l’activitat han descobert, la morfologia, alimentació, les adaptacions, les diferències entre les espècies i costums de diferents animals que viuen en el nostre medi natural com l’eriçó o la tórtora.

La sessió ha anat compaginant les explicacions del monitor amb la possibilitat que els petits exploradors poguessin tocar i observar animals de la família dels mamífers, els rèptils o les aus, entre altres.

Una sessió molt dinàmica i didàctica, d’una hora aproximada de durada, que també ha posat a prova la valentia de cadascun d’ells i elles quan ha arribat el moment de tocar-los.

L’activitat ha tingut un gran èxit d’assistència, amb la participació de mig centenar de nens i nenes d’entre 2 i 11 anys, cosa que ha obligat la Biblioteca a programar un parell de torns.

El taller l’ha impartit l’equip de BioEduca, una entitat que va néixer l’any 1994 i l’integren professionals i voluntaris del món del medi ambient, les ciències naturals, l’educació i les àrees socials.

L’activitat s’ha emmarcat dins la programació infantil de la Biblioteca Anna Nadal i Serra que, pel mes de maig, també inclou una Hora del Conte, Màgia familiar o Titelles.

                      

 

  Imatge