Vals regal cada setmana per dinamitzar el comerç i el turisme a Sant Hilari

La primera setmana de maig, Sant Hilari Sacalm va engegar ‘Fem gran el petit comerç’, una campanya de premis i promoció del comerç i turisme local que s’allargarà fins a mitjans agost.

Pel que fa als comerços, cada setmana, la campanya s’atura en un sector comercial diferent i hi participen tots els comerços i serveis de la població: les botigues d’alimentació, els restaurants, els bars i cellers, els establiments de bellesa, de salut, els estancs, les papereries i botigues d’obsequis de regal, les tendes de moda i complements, d’aparells i material i els tallers mecànics.

El funcionament de la campanya és ben senzill i el premi és un val regal de 100 euros. Els comerços lliuren en els seus clients butlletes que entren en un sorteig setmanal. El nom de la persona afortunada s'anuncia la setmana següent i té temps de gastar el val regal, en una o vàries compres, fins a finals d’any.

La promoció dels allotjaments turístics funciona de manera semblant que en els comerços, però la campanya és una mica més curta. S’acabarà a finals de juliol. I només està previst un únic sorteig la primera setmana d’agost.

Un cop s’ha efectuat el sorteig, l’Ajuntament fa arribar els diners del val regal a l’establiment que l’ha donat.

El sector protagonista de cada setmana i els establiments que hi participen s’anuncien el divendres abans mitjançant les xarxes socials.

                      

 

  Imatge