Tarda d’il·lusió i trucs sorprenents amb Vilobí Màgics a Riudellots

Dins la programació infantil de la Biblioteca Anna Nadal i Serra de Riudellots de la Selva, aquest divendres a la tarda, s’ha fet un espectacle de màgia familiar amb l’assistència de quaranta-cinc infants i nens i nenes d’entre 2 i 10 anys.

L’èxit de convocatòria ha estat tan rotund que malauradament, per la limitació d’aforament a causa de la pandèmia, s’ha hagut de crear una llista d’espera amb una desena de criatures més.

La funció ha entusiasmat a la mainada i ha anat a càrrec de Pau Borrell de la reconeguda companyia de Vilobí d’Onyar, Vilobí Màgics, que integren Pau Borrell, Judit González i Nil Matamala. Una petita família de mags que van debutar de ben joves i fa més d’una dècada que sobre escenaris d’arreu fan somiar a grans i petits.

Durant una hora llarga, el mag ha desplegat tota una sèrie de trucs de màgia i d'il·lusionisme que han sorprès a tothom. Inclús, en diferents moments de l’actuació, Borrell ha demanat la participació del públic.

Una tarda de fantasia, ulls oberts com taronges i molts aplaudiments.

La pròxima cita amb la programació infantil de la Biblioteca arribarà el pròxim divendres, 28 de maig, amb l’espectacle de titelles ‘Ai, la Farina’ del grup Pengim Penjam.

                      

 

  Imatge