Veus Alegres i Orfeó Català actuaran a Sant Hilari i en el Palau de la Música

En el marc dels actes de celebració del 75è aniversari de la coral de Sant Hilari Sacalm, Veus Alegres, aquesta setmana, la formació hilarienca compartirà escenari amb una de les corals amateurs de referència del país, l’Orfeó Català, i actuarà a l’emblemàtic Palau de la Música de Barcelona.

Dissabte a la tarda, l’Orfeó Català actuarà a la vila selvatana. I diumenge, el cor de Sant Hilari es desplaçarà fins a Barcelona per cantar en una de les sales de concerts i recitals més famoses de Catalunya.

Aquest dimarts al vespre hem acompanyat a la formació hilarienca en una sessió d’assajos on es barregen l’emoció, la responsabilitat d’actuar amb l’Orfeó i en el Palau de la Música i els nervis per viure una doble experiència irrepetible.

El concert de dissabte l’organitza l’Ajuntament i començarà a les sis de la tarda. Es farà en Pavelló Municipal. El pes del concert recaurà principalment en l’Orfeó Català, sota la direcció de Pablo Larraz, amb la participació dels solistes del cor, el pianista Josep Buforn i la direcció artística de Simon Halsey. En el tram final del recital s’hi afegiran Veus Alegres per interpretar unes quantes peces junts.

Diumenge, en el Palau de la Música, els papers s’invertiran. Bona part del concert anirà a càrrec de Veus Alegres, sota la direcció de Xavier Garriga i Bardalet, i la cloenda serà conjunta.

Les entrades pels dos concerts ja estan a la venda. Per dissabte es poden comprar anticipadament, a un preu reduït de 10 euros, a la Casa de Cultura i Can Rovira. També poden adquirir-se a la plataforma Codetickets. El mateix dia del concert a la taquilla les entrades costaran 12 euros.

Pel concert de diumenge en el Palau de la Música, les entrades es poden adquirir a la mateixa web del Palau.

En ambdós concerts hi haurà mesures de seguretat i limitació d’aforament a causa de la pandèmia.

                      

 

  Imatge