Anglès homenatge en els donants de sang amb un monument d’artistes locals

Amb la voluntat de fer un reconeixement social a tots els donants de sang i el seu gest altruista, que salva moltes vides, Anglès ha inaugurat un monument en els donants que s’ha instal·lat a l’inici del Passeig de l’Estació.

Un agraïment al qual han donat forma els artistes del municipi Quim Barcelona i Gerard Roca.

El projecte del monument en els Donants de Sang ja va formar part dels projectes proposats en els Pressupostos Participatius d’Anglès de l’any 2019, però no va sortir escollit per la ciutadania. L’Ajuntament ha recuperat la idea enguany i se suma a la xarxa de municipis i ciutats catalans que ja han fet accions similars. El monument ha tingut un cost de 6.000 euros.

Des de la delegació d’Anglès de l’Associació de Donants de Sang de Girona també han agraït el reconeixement a tots els donants, que de manera desinteressada i voluntària fan donació de sang en suport i ajuda a tots aquells que en necessiten.

La inauguració del monument s’havia de celebrar a primers de març coincidint amb una donació de sang, però es va posposar perquè en aquelles dates, per raons de salut, no hi podia assistir la presidenta de la delegació d’Anglès de l’Associació de Donants de Sang.

 

  Imatge