La millor música nacional en el nou Festival Petit Paradís de Tossa

Història, paisatge i la millor música s’uniran, aquest estiu, a l’Església Vella de Sant Vicenç.

Aquest espai icònic del patrimoni català i de Tossa de Mar esdevindrà l’escenari d’un nou festival per on desfilaran algunes de les millors veus del país.

L’esdeveniment s’ha presentat aquest dijous amb la presència de l’alcaldessa, Immaculada Colom; la regidora de Festes, Andrea Nadal i el director del festival, Carles Gilibets.

Sota el lema ‘Descobreix el que no t’imagines’, el Festival Petit Paradís presenta un cartell que inclou el 31 de juliol, l’espectacle inaugural a càrrec de Macaco; l’1 d’agost, Beth; el 2 d’agost, Ramon Mirabet; el 3 d’agost, Delafé; el 4 d’agost, Joan Miquel Oliver; el 5 d’agost, Rita Payés; el 6 d’agost, Clara Gispert; i l’última nit de festival anirà a càrrec de l’artista tossenca, Laura Andrés.

L’Església Vella de Sant Vicenç es convertirà en un auditori natural que farà viure en el públic local i visitants nits úniques i exclusives.

Les entrades es posen a la venda, aquest divendres, 4 de juny, a les dotze del migdia a la web del festival.

Alguns espectacles també seran exclusius en el seu format.

L’empresa promotora i l’Ajuntament han signat un conveni de quatre anys per fer créixer i consolidar el festival a les nits d’estiu de la Costa Brava i les actuacions musicals es complementaran amb un espai Village, a la zona del Far, que esdevindrà un punt de trobada de la gastronomia tossenca.

La presentació d’aquest dijous també ha comptat amb l’actuació en directe de Laura Andrés.

 

  Imatge