El Sevilla inaugura les Enramades Confinades 2021 d’Arbúcies

El cantant, actor, locutor, escriptor i xouman televisiu, El Sevilla, ha inaugurat les Enramades Confinades 2021 d’Arbúcies amb l’espectacle ‘La vida es rocanrol’.

El monòleg, el tercer des que va decidir pujar als escenaris en solitari l’any 2015 per explotar la seva faceta de còmic, s’ha pogut veure a l’espai Can Cassó amb aforament limitat a causa de la pandèmia.

Més d’un centenar d’espectadors i espectadores no s’han volgut perdre la gira espanyola de ‘La vida es rocanrol’ al seu pas per Arbúcies, on el cantant i líder de Mojinos Escozios, Miguel Àngel Rodríguez, més conegut com El Sevilla, rep al públic en el seu camerino després d’un concert de la banda de rock.

El cantant andalús entra a l’habitació fent pudor de Rock And Roll. Envoltat de vestuari, un moble de miralls amb bombetes i ampolles així com altres elements habituals entre bambolines, es despulla per fora i per dins. Mentre es canvia, explica la duresa de ser un rocker des de totes les facetes de la seva vida, compartint amb el públic intimitats del rock i d’ell mateix i fent petar de riure a la platea amb la qual interactua permanentment amb un humor agut que enganxa des del primer moment.

Amb l’actuació del Sevilla han començat set dies consecutius de festa i tradició amb moltes activitats a peu de carrer amb les Passades, Danses, espectacles, focs d’artifici i molt més.

                      

 

  Imatge