Santa Coloma celebra la 20a edició de la festa del Pa amb Tomàquet

El Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners ha tornat a ser la capital del Pa amb Tomàquet durant aquest diumenge.

A causa de la pandèmia, la fira s’ha convertit en un dia del Pa amb Tomàquet amb un parell d’espectacles, plantada de gegants i tapes especials en la restauració de la ciutat.

Al matí, en el Parc de Sant Salvador, les famílies han ballat i cantat amb les cançons de Lali BeGood i la seva banda.

Lali BeGood ha presentat el gran xou familiar ‘FUTUR-OH! i el nen que portes dins’ un espectacle que desprèn energia i humor amb onze cançons que fan vibrar a grans i petits a ritme de funk, kid-hop, reggae, folk, rock, pop, música balcànica, cúmbia o country.

Un disc i un directe sense complexos ni tabús, amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares i fills i on la Lali va teixint un diàleg que esborra la barrera entre escenari i públic.

Durant el concert han sonat hits com La vida secreta de les formigues, Bichos guapos, Exploradors, Plou al paradís o Mr. Ratoncito Pérez.

Al migdia, en el mateix Parc de Sant Salvador, la Colla Gegantera de Santa Coloma ha fet una plantada de gegants perquè tothom pogués veure a Romaní, Farigola i La Malva.

La diada s’ha acabat en un espai diferent, a la Plaça del Firal, amb el concert ‘Havaneres en Femení’ de Neus Mar que ha ofert un repertori de temes propis, cançó mediterrània i gèneres habituals del cant de taverna, amb l’acompanyament de reconeguts músics com Emilio Sánchez a la guitarra, Pep Rius al contrabaix, Sonia Zurriaga a l’acordió i Enric Canada a la percussió.

A cadascun dels espectacles s’han aplicat mesures anti-Covid. Per exemple, per assistir en els espectacles, les entrades s’han hagut de reservar amb antel·lació per internet a garantir la limitació d’aforament d’acord amb la normativa vigent.

                      

 

  Imatge