Mònica Green delecta en el Sona Amer amb “30 anys”

L’Estació d’Amer ha estat testimoni, aquest diumenge, de l’espectacular concert que ha ofert Mónica Green Sextet per presentar una recopil·lació de grans èxits de Soul, Blues i RnB que van triomfar als anys 60, 70 i 80, i s’han convertit en imprescindibles de la música negra de tots els temps i de la vida de la cantant nascuda a Nova York.

A Mónica Green l’ha acompanyat Pere Foved a la bateria, Marc Sort en el saxo, Javi Mur a la guitarra elèctrica, Isaac Coll en el baix eléctric i Fredy Wort en el teclat.

El sextet, la millor banda de música negra del país, ha fet vibrar a tot el públic amb directe trepidant, carregat de força, carisma i energia, amb una posada en escena de luxe, i és clar, la poderosa veu de Mónica Green.

Al llarg de la seva carrera ha publicat sis discos i, des de fa anys, actua en escenaris emblemàtics d’arreu com la Sala Luz de Gas de la capital catalana.

L’artista nord-americana va arribar a Catalunya a finals dels anys vuitanta. De gira per Espanya amb el grup femení amb més repercussió internacional “El Show The Supremes”, va conèixer Barcelona, se’n va enamorar i va establir-hi la seva residència.

                      

 

  Imatge