Emoció i espectacle sobre rodes a les carreteres de la Selva

L’espectacle del motor i l’olor de gasolina s’ha instal·lat, entre divendres i dissabte a la comarca de la Selva amb la sisena edició del ral·li Legend Les Corbes Memorial Eduard Carreras amb un recorregut que ha travessat diferents poblacions i carreteres de les Guilleries i la Costa Brava.

A la plaça de l’1 d’Octubre de Santa Coloma de Farners, dissabte al matí, s’hi ha habilitat un control de pas, però el ral·li no ha comportat afectacions sobre la mobilitat viària a la ciutat.

Els amants del motor han tingut l’oportunitat de viure la carrera de ben a prop veient passar pel cor de la capital selvatana els vehicles que han competit.

El pas de Santa Coloma s’ha emmarcat en la segona etapa del ral·li, formada per quatre trams cronometrats que han transcorregut per les Guilleries, en trams emblemàtics de reconegut prestigi internacional.

Santa Coloma també ha tingut representació entre els equips inscrits amb la presència del pilot i copilot colomencs, Joan Prats i Jaume Gurt, de l’Escuderia La Selva que condueixen un Renault Clio 16 V.

Amb l’organització del ral·li, es vol reviure l’ambient dels ral·lis dels anys 70, 80, 90 i 2000 que travessaven les Guilleries, com el Ral·li Catalunya Costa Brava, que puntuava pel mundial de ral·lis i en els quals van participar pilots de primera línia de l’època.

La gran majoria dels equips s’han inscrit a la categoria de Velocitat, modalitat que agrupa  cotxes de ral·li de diferents èpoques fins als espectaculars Grup A, Grup N WRC i kitcar amb homologació fins a l’any 2003.

També hi ha hagut participació en les modalitats Regularitat Supersport i Legend (en aquest darrer cas sense cronometratge ni classificació).

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha col·laborat amb els promotors de la prova pel seu muntatge i bon desenvolupament.

                      

 

  Imatge