Tossa de Mar es belluga a ritme dels grans èxits de Gertrudis

La segona jornada del cinquè festival de Rumba i Música Catalana de Tossa de Mar, igual que la primera, també ha estat un fantàstic aparador d’aquests gèneres a Catalunya.

Un esdeveniment que s’ha posicionat com un dels plats forts de la Festa Major d’Estiu de Tossa.

Al vespre, el camp de futbol ha rebut la gira 2021 “No em dona la gana” del grup de la Garriga, Gertrudis. 

La banda ara està celebrant vint anys de carrera i ha desembarcat a Tossa amb una recopilació d’èxits i cançons dels vuit discos d’estudi que han publicat fins ara i que els han fet triomfar arreu.

Una vegada més, Xavi Ciurans, Xavi Freire i Edu Acedo, els tres amics de barri que van fundar Gertrudis, i la resta de la banda, han demostrat que la seva música i el seu directe són una invitació a la festa, a la fusió d’estils i viure la vida en positiu, però les seves lletres també són un crit a la reivindicació i la defensa de diferents causes socials.

La cinquena edició del festival s’ha acabat amb un concert, a la zona de fires, del grup maresmenc, All Stars Trio, que també ha exhaurit les localitats.

Rumba All Stars Trio està format per gitanos catalans familiars d'artistes tan reconeguts com Peret o Moncho i membres de bandes com Gato Perez o AiAiAi.

Una festa d'alegria per a tots els públics de totes les edats on han sonat èxits de la rumba més clàssica amb un repertori que ha abastat Peret, Los Amaya o Gato Perez.

D’aquesta manera s’ha posat punt final a la programació del festival 2021 que, respectant les mesures vigents per a la contenció de la Covid, ha inclòs les actuacions musicals de sis grups i animació durant les primeres tardes, vespres i nits de l’estiu tossenc.

                      

 

  Imatge