Fruita fresca i circ per donar la benvinguda a l’estiu riudellotenc

Riudellotencs i riudellotenques de totes les edats han donat la benvinguda a la programació d’estiu amb la Festa de la Fruita Fresca, que se celebra des de fa catorze anys, i l’espectacle de circ de petit format Hopa-li.

L’any passat, a causa de la pandèmia, l’esdeveniment es va suspendre.

Aquest any, per controlar l’aforament i complir els protocols de contenció de la Covid, la celebració s’ha dut a terme en la pista coberta de l’Escola de Riudellots, un emplaçament diferent de l’habitual.

Amb la col·laboració de Dipsalut, l’organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Riudellots ha organitzat la tradicional degustació de fruita fresca i, en aquesta ocasió, un espectacle de circ.

Abans de la degustació de fruita, les famílies també s’han divertit d’allò més amb l’actuació, d’una hora aproximada de durada, de la companyia Tot Circ. Un espectacle de circ i clown on un simpàtic cuiner fa equilibris i malabars utilitzant utensilis de cuina com plats, cassoles, copes, culleres... I de cop i volta, la cuina es converteix en una sala de concert de música clàssica, on pot passar de tot, i més.

                      

 

 

  Imatge