Primera mostra antològica del pintor, Josep Beulas, fins al 19 de setembre

Santa Coloma de Farners ha estrenat la programació de l'«Any Beulas» amb l’exposició “Els nostres Beulas”, la primera mostra antològica dedicada al mestre del paisatge, col·leccionista i fill predilecte de la ciutat, Josep Beulas i Recasens.

L’exposició s’ha inaugurat aquest dissabte al migdia amb la presència de les autoritats locals i el comissari de la mostra, Sebastià Goday.

Cinquanta obres que plasmen la dilatada trajectòria i producció artística de Josep Beulas.

L'exposició ha estat impulsada per l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Selva, així com la implicació de diverses famílies colomenques que han cedit obres.

La mostra es pot visitar a la Casa de la Paraula en el seu horari habitual. L’equipament obre de dilluns a diumenge, menys els dimarts. De dilluns a dissabte obre al matí i a la tarda, amb una petita ampliació de l’horari divendres i dissabte. El diumenge només obre fins al migdia.

Afegir que, durant aquest estiu, també es farà l’Itinerari Beulas, se celebrarà l’aniversari  a l’agost amb una visita guiada i una xerrada i al setembre tindrà lloc un festival de Microdansa.

A finals d’any s’ha programat una xerrada amb Imma Prieto i un concert. Durant el pròxim hivern està prevista una actuació de dansa, música i videoart i l’exposició «Beulas sobre paper». I entre la primavera i l’estiu 2022, un concurs de punts de llibre i un taller de paisatgisme que impartirà l’artista, Lluís Bruguera.

                      

 

 

  Imatge