Guillem Soler torna les Nits d’Estiu a Sant Hilari Sacalm

Els Jardins de Can Rovira de Sant Hilari Sacalm, tornen a convertir-se, durant el mes de juliol, en una sala de concerts i espectacles a l’aire lliure.

Després de la bona acollida que van tenir les dues primeres edicions de les Nits d’Estiu, l’Ajuntament ha tornat a apostar per aquest format on públic local i visitants troben un ampli ventall de propostes.

Hi haurà espectacles tots els dijous de juliol i el divendres 16. Sempre a partir de les deu del vespre.

La música, en diferents formats i estils, són el denominador comú de la programació, llevat del divendres 16 que s’ha programat una sessió de monòlegs.

Com l’any passat, l’esdeveniment s’adapta a les mesures de seguretat i limitació d’aforament vinculades a la pandèmia.

L’encarregat de donar el ret de sortida a l’edició 2021, ha estat el cantautor, Guillem Soler, acompanyat de la seva banda.

Després del seu èxit a l’edició de l’any passat, l’exmembre de Paula Valls, FunkyStep & The Sey Sisters, Dijous Paella i Teràpia de Shock, entre altres, ha tornat a entusiasmar en el públic amb les seves cançons influenciades generalment per música americana i nous temes com Cant de Sirena.

La pròxima cita musical serà amb Ferran i Noriko el 15 de juliol. El 16 de juliol arribarà una doble sessió de monòlegs. Rubèn Masnou i Cia pujaran a l’escenari dels Jardins de Can Rovira la nit del 22 i, la darrera sessió, l’últim dijous de juliol, sonarà al compàs del duet Amalgama.

                      

 

 

  Imatge