Riudellots de la Selva repeteix com a seu de la Mobile Week

La Sala Polivalent de Riudellots de la Selva ha acollit, aquest divendres, un taller i una conferència sobre tecnologia i el seu impacte en la vida quotidiana.

La jornada s’ha emmarcat en la programació de la Mobile Week 2021, un esdeveniment que apropa la tecnologia a la societat i genera espais de reflexió., debats integradors i activitats participatives que connecten la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes, situant a les persones al centre de la revolució digital.

Aquest any, la Mobile Week s’ha celebrat a divuit pobles i ciutats de Catalunya. D’aquestes, quatre poblacions han estat gironines.

A Riudellots s’ha fet una conferència i un taller. En el primer cas, ha anat a càrrec d’Alfons Cornella, el qual s’ha centrat en les tecnologies emergents i el seu impacte entre tots nosaltres.

I tot seguit s’ha dut a terme el taller de Josep Lluís Sánchez. L'activitat ha consistit en una petita immersió en el món d'aquella tecnologia que qualsevol persona, amb independència de les seves característiques personals, pot incorporar en el seu dia a dia.

Els assistents han pogut descobrir el funcionament d’una impressora 3D, les seves característiques i capacitats amb imatges impactants i d’última tecnologia.

Ambdues activitats han estat gratuïtes i han tingut una bona acollida de participants.

La Mobile Week és una iniciativa del Mobile World Capital Barcelona amb el suport i col·laboració de diverses institucions i el territori.

                      

 

 

  Imatge