Tossa de Mar, una destinació segura per a tota la família

Tossa de Mar és un destí de vacances segur perquè el sector turístic de la vila és estricte en l’aplicació de les mesures de seguretat.

A l’àmplia oferta de festivals, oci, gastronomia, lleure, esport, patrimoni i natura, des de l’inici de la pandèmia, s’hi ha afegit un gran esforç de les empreses locals i l’Ajuntament per a proporcionar a tota la població i visitants les màximes garanties en matèria de seguretat.

Malgrat que ja no és obligatori a l’aire lliure, bona part de la població i visitants segueixen la recomanació de portar la mascareta al carrer. Tots els comerços, hotels i locals de restauració compleixen la normativa relacionada amb la Covid i atenen totes les necessitats de les famílies, unes mesures i tracte de proximitat que ofereixen tranquil·litat i confiança en els seus clients.

A més, a cada esdeveniment s’apliquen les mesures adients per a garantir la seva celebració en un entorn segur, amb control i limitació de l’aforament i respectant la distància entre els grups bombolla.

Una forta inversió econòmica i de recursos, de l’àmbit públic i privat tossenc, per oferir una experiència vacacional i residencial 100% segura.

Per exemple, a la restauració, els punts d’higiene personal a diversos espais dels establiments, la separació necessària entre taules per evitar el contacte entre comensals i l’aplicació de protocols de seguretat entre el personal són algunes de les mesures que converteixen els locals en espais segurs, a l’interior i a l’exterior.

Amb seny i prudència, un estiu més, locals i visitants seguirem gaudint d’una de les viles més boniques, amb més història i internacionals de la Costa Brava, degustant gastronomia que té estrella, un nucli cèntric i antic on trobem diverses botigues i serveis que poden satisfer les necessitats de tots els visitants i turistes, passejant per la Vila Vella, emocionant-nos amb els festivals més exclusius, refrescant-nos en aigües tossenques i compartint els millors moments de l’estiu a Tossa.

                      

 

 

  Imatge