Projecció de dues pel·lícules a la Platja Gran de Tossa durant el juliol

Barcelona, Tossa de Mar, Mataró, El Prat i Palamós són les cinc poblacions que, aquest estiu, projecten cinema a la platja dins la mostra de cinema independent de lliure accés.

A la Platja Gran de Tossa de Mar, la primera projecció, ha tingut lloc aquest diumenge.  

Els espectadors i espectadores han pogut gaudir de “Las Niñas”, de l’any 2020, premiada amb el Goya a la millor pel·lícula, millor direcció novell i millor guió original. O la Biznaga d’Or en el Festival de Màlaga.

Una història dirigida per Pilar Palomero, cineasta i escriptora espanyola, que transporta en el públic fins a l’any 1992. Celia, una nena d’11 anys, viu amb la seva mare i estudia en un col·legi de monges a Saragossa. Brisa, una companya acabada d’arribar de Barcelona, ​​l’empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescència. En aquest viatge, a l’Espanya de l’Expo i dels Jocs Olímpics 92’, Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

L’hora d’inici de la projecció s’adapta a la posta de sol. Solen començar entre quarts de deu i les deu. Abans de la pel·lícula, també hi ha ambientació musical.

Cinema de qualitat i sostenible per a tots els públics, amb una cartellera de renom que també aposta pel talent nacional. Abans de cada pel·lícula, també es projecta un curtmetratge del festival FILMETS.

La pròxima sessió a Tossa de Mar serà el 25 de juliol. Està prevista la projecció de l’èxit familiar d’aventures “Mina i el Mundo de los sueños” del director d’animació, Kim Hagen Jensen.

                      

 

 

  Imatge