‘Sardanes d’Estiu’ per ballar i escoltar fins a l’agost

Fins al 30 d’agost, la Plaça Farners de Santa Coloma es converteix en punt de trobada pels amants i aficionats a la dansa mes bella de totes les danses que es fan i es desfan, cèlebre definició va fer de la Sardana l’insigne poeta, Joan Maragall.

Les nits de dilluns, de juliol i agost, la campanya de ‘Sardanes d’Estiu’ de la capital selvatana és una bona mostra de la vitalitat social i cultural d’una tradició tan nostrada.

La primera vetllada va tindre lloc el dia 5 de juliol i en total s’han programat nou concerts i ballades.

De les deu fins a la mitjanit, la cobla la Flama de Farners amenitza les nits d’estiu farnesenques amb el seu ampli repertori.

Com l’any passat, a causa de la pandèmia, s’han de seguir un conjunt de recomanacions per evitar la propagació de la Covid, a la vegada que l’Ajuntament fa fet una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva per a garantir la seguretat de tothom.

Entre les mesures hi ha que les rotllanes no superin els vint-i-cinc balladors i balladores, que tothom qui estigui ballant porti la mascareta posada i es respecti el distanciament entre rotllanes d'1,5 metres.

Una estona abans de l’esdeveniment, la plaça Farners també es tanca al trànsit de vehicles per a preparar-ho tot.

La campanya de les ‘Sardanes d’Estiu’ s’emmarca dins el cicle estival ‘Esquitxos de Cultura’ que inclou cinema, música en directe, visites guiades, exposicions i festivals.

                      

 

 

  Imatge