El poeta, Enric Casasses, presenta a Sant Coloma “Marramaus”

Enric Casasses és un dels poetes més influents de la seva generació. L’any passat, va ser guardonat amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes que atorga des de l’any 1969 l’entitat Òmnium Cultural.

L’any 2012 també va rebre el Premi Nacional de Literatura de la Generalitat de Catalunya que li va concedir el Consell Nacional de la Cultura i les Arts en reconeixement de la seva intensa trajectòria artística i literària.

Casasses ha presentat, aquest divendres a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners, amb entrades exhaurides, el recital ‘Marramaus’.

El poeta, dramaturg, rapsode i traductor barceloní ha estat el protagonista de la segona sessió del cicle d’estiu ‘Paraules Nocturnes’.

La tercera sessió de la setzena edició de ‘Paraules Nocturnes’ arribarà aquest divendres, 23 de juliol, amb l’espectacle de màgia poètica “El saló de les Meravelles” amb Hausson. A partir de les deu de la nit, a la Casa de la Paraula.

L’assistència a tots els actes del cicle és gratuïta. Com que l’aforament és limitat, la plaça s’ha de reservar en la web municipal de cultura.

                      

 

 

  Imatge