Rubèn Masnou & Cia a les Nits d’Estiu de Sant Hilari Sacalm

El cantautor de Sant Hilari Sacalm, Rubèn Masnou, ha tornat a pujar a l’escenari de les Nits d’Estiu però, en aquesta ocasió, no ho ha fet en solitari, com en el concert de l’any 2020.

Aquest dijous, en els Jardins de Can Rovira, ha presentat els seus temes en directe en format trio.

Rubèn Masnou a la guitarra acústica i veu, David Ruiz en el baix i veus i Anna Valls en el violí, han amenitzat la vetllada amb cançons del disc ‘Poemes’ de l’any 2006 i altres històries.

Nascut a Barcelona, però establert a Sant Hilari des de fa molts anys, Masnou, que compagina la feina d’enginyer tècnic agrícola amb la seva passió per la música des de molt jove, vol que les seves lletres encenguin consciències i siguin un mirall de la quotidianitat.

La programació de juliol s’acabarà, el pròxim 29 de juliol, amb el duet Amalgama que formen Anna Valls i Esteve Vilarrassa. Amb el seu violí i guitarra, viatjaran per diferents estils musicals, èpoques i combinant clàssica, rock i música de km 0.

Durant la primera quinzena d’agost, Nits d’Estiu entrarà a la recta final amb un parell de concerts més. El 5 d’agost amb Ernest Prana i, el dijous dia 12, amb Marta Frigola.

 

 

  Imatge