Cinquanta-vuit participants en la Pedalada Popular de Riells i Viabrea

Amb l’objectiu de fomentar l’esport i la salut a totes les edats, Riells i Viabrea ha celebrat, un any més, la Pedalada Popular, dins la campanya municipal Jo+Esport.

Els i les participants han sortit i arribat en el Poliesportiu Municipal. El circuit ha estat urbà i d’uns vuit quilòmetres. L’activitat, de caràcter familiar, ha començat a les vuit del vespre i els ciclistes han passat per davant de l’Escola El Bruc, del Parc Turó Gros, el carrer Girona, l’Avinguda Mossèn Pere Ribot o pel Camí de les Aigües. L’ús de casc ha estat obligatori. També hi ha hagut avituallament.

L’esdeveniment, que s’ha dut a terme sota mesures de seguretat per la Covid, l’organitza l’Ajuntament i La Penya Barcelonista de Riells i Viabrea col·labora en la logística i preparació de la pedalada.

La inscripció, que era gratuïta i s’havia de fer amb antel·lació, també ha inclòs el lliurament d’un entrepà i una beguda a tots els participants al final del recorregut per a recuperar-se de l’esforç físic i la participació en el sorteig de dues bicicletes de muntanya, una júnior i l’altra sènior.

 

 

  Imatge