Santa Coloma s'emociona amb Jofre Cullell en els JJOO de Tòquio

Aquest dilluns, ha estat un dia històric per l'esport farnesenc perquè, per primera vegada, un esportista local ha competit en uns Jocs Olímpics.

Jofre Cullell, nascut a Santa Coloma l'any 1999 i de 22 anys, s'ha estrenat en la cita olímpica en la prova de mountain bike de Cross Country olímpic.

Cullell, que enguany també s'ha proclamat campió d'Espanya de BTT en la categoria sub-23 per quarta vegada consecutiva, forma part de la selecció espanyola de Cross Country masculí amb David Valero de 33 anys i Rocío del Alba García de 23 anys en la modalitat de Cross Country femení. Un equip que combina veterania, talent i joventut.

Per animar, patir i, pedalar al costat de Jofre Cullell, l'Ajuntament i el Club Ciclista Farners han organitzat un acte de suport al ciclista a l'Auditori.

A través d'una pantalla de grans dimensions, una cinquantena de persones han seguit la proesa de Cullell. A causa de les mesures de seguretat per la Covid, s'ha hagut de limitar l'aforament.

Els membres del Club Ciclista Farners, que l'han vist créixer esportivament i personalment, s'han mostrat molt emocionats, orgullosos i satisfets que Jofre Cullell hagi debutat en uns Jocs Olímpics, el certamen esportiu més important del món.

Entre el públic també hi havia la família del corredor de Santa Coloma.

La carrera ha començat a les vuit del matí hora catalana, a les tres de la tarda a el Japó. Jofre Cullell ha quedat en quinzena posició. Ha tardat 1:28:16 en completar el circuit. Cullell s’ha enfrontat a una quarantena de corredors més en el nou Izu Mountian Bike Course, un recorregut més complicat i tècnic que en altres edicions dels Jocs Olímpics. El seu company de selecció, David Valero, ha aconseguit la medalla de bronze en arribar tercer.

 

 

  Imatge