Josep Rull presenta a Arbúcies ‘1 dia d’octubre i 2 poemes’

El Museu Etnològic del Montseny, La Gabella d’Arbúcies ha acollit la presentació de llibre de Josep Rull ‘1 dia d’octubre i 2 poemes: quan l’esperança venç la por’ de l’editorial Símbol Editors.

Durant la presentació, Josep Rull ha estat acompanyat del regidor d'Atenció i serveis a les persones, Cooperació, Educació i Ensenyament o Habitatge de l’Ajuntament arbucienc.

Dues-centes pàgines, amb pròleg de l’escriptor Vicenç Villatoro, on l’exconseller de la Generalitat, empresonat més de tres anys a Lledoners, on va escriure el llibre, desgrana experiències, reflexions, emocions i, sobretot, les seves profundes conviccions i compromís amb Catalunya, pensant en els seus fills i les noves generacions.

 En llibertat des de finals de juny, pels indults als nou líders independentistes, Josep Rull, també ha parlat del futur de l’independentisme.

Ha estat la primera presentació que ha fet Josep Rull del seu llibre a la comarca de la Selva, davant d’una sala plena, amb limitació d’aforament per la normativa de la Covid.

 

 

  Imatge