‘Paraules Nocturnes’ s’acomiada amb l’espectacle ‘Crit d’Arrel’

Cercant la plena comunió amb la natura i la terra, les protagonistes de l’espectacle ‘Crit d’Arrel’, la darrera funció del cicle ‘Paraules Nocturnes’ de Santa Coloma de Farners s’ha escenificat en el gran pulmó verd de la ciutat, el Parc de Sant Salvador.

La performance creada i dirigida per la ballarina i coreògrafa, Paula Rísquez, i el guitarrista i compositor, Nil Verdú, fa servir la música, la dansa i poesies de Miquel Martí i Pol i Raquel Santanera per provocar preguntes i reflexions al voltant de la necessitat de reconnectar col·lectivament i individualment amb el nostre medi natural, de prestar molta més atenció al crit d’auxili de la terra o tornar a un model de societat més equilibrat, sa i feliç.

Paula Rísquez s’ha format en Coreografia i interpretació al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona. És creadora en diferents festivals, professora de dansa contemporània al Centre de dansa d’Art i també participa com a directora artística en el projecte “Festival of Love” dins Europa Creativa.

Nil Verdú és mestre de música i pedagog especialitzat en música. Guitarrista de jazz i música moderna, i format a l’Escola Superior de Música de Catalunya, combina la docència amb la participació en diversos projectes musicals.

L’espectacle ‘Crit d’Arrel’ també compta amb el suport tècnic de Maria Buenavida.

Aquest divendres s’ha posat punt final a la temporada 2021 de ‘Paraules Nocturnes’ que s’ha allargat tot el mes de juliol amb quatre propostes de música, poesia, màgia i dansa.

El cicle és un projecte d’Òmnium Selva Interior coorganitzat amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el suport de la Càtedra Joan Vinyoli de Poesia Contemporània de la Universitat de Girona i la Diputació de Girona.

 

 

  Imatge